Harlem Nocturne

dijous, 20 de desembre del 2018

Tot Sergiot, un relat d'Anna Maria Villalonga en àudio dedicat a Jordi de Manuel




Avui comparteixo un relat que vaig escriure l'any passat amb motiu de l'aniversari de Jordi de Manuel. Formava part d'un homenatge familiar i d'amistat en el qual hi vam participar unes quantes persones. Com ja sabeu, jo sóc una declarada admiradora de la seva escriptura i especialment de la sèrie de l'inspector Marc Sergiot, que he estudiat en profunditat (i que no penso deixar). En aquest blog hi podeu trobar les ressenyes de tots els llibres de la sèrie i si voleu llegir un text més acadèmic, ho podeu fer AQUÍ.

El cas és que vaig escriure el relat i m'ho vaig passar d'allò més bé. Com que el tenim enregistrat en àudio, he pensat que era el moment de compartir-lo. En Jordi de Manuel hi està d'acord i els meus companys d'EnVeuAlta també en tenien ganes. Així que aquí el teniu. Es titula "Tot Sergiot" i conté tots els títols de la nissaga. Els qui l'heu llegit, hi trobareu el conjunt de tics i característiques del personatge. Però si no ho heu fet, us pot agradar igual. Espero que us ho passeu tan bé escoltant-lo com jo escrivint-lo, tot i que ho veig complicat perquè per a mi va ser un gran honor i un enorme plaer.

Allà va. 


  

    

1 comentari:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

M’agradat molt! Adoro Sergiot i aquest relat tan ben relatat m’havia d’agradar per força. Ei, i està curull de referècies, sobretot amb els colors —cels taronges, foc verd, cabells porpres, somnis blaus—, i d’altres —gnoms, la veueta, l’olor de la pluja...—. Quin encert!