Harlem Nocturne

divendres, 3 d’abril del 2015

EL VI FA SANG: NOU FESTIVAL DE NOVEL·LA NEGRA CATALANA





Avui em complau moltíssim recollir en el bloc aquesta notícia. L'anunci d'un somni consolidat que l'estimat Salvador Balcells s'ha entestat a dur a terme, juntament amb altres negrots, fins que ho ha aconseguit.
Es tracta del primer Festival internacional de novel·la negra de l'Espluga de Francolí, que tindrà lloc de l'1 al 3 de maig. El Festival es basa en un maridatge amb l'immillorable vi de la zona. Aprofitant que queda tan bé, el seu nom és "El vi fa sang". Aquest nom coincideix amb el títol de la segona novel·la de Salvador Balcells i les aventures del seu protagonista Emili Espinosa. Molt adequat.     
Seran uns dies molt intensos, amb un munt de trobades, taules rodones, ponències, celebracions. Hi haurà negrots de tot el territori, entre els quals tinc l'honor de ser-hi amb enorme il·lusió.  
Aquí us deixo l'enllaç amb la pàgina web del Festival. Ho trobareu tot. Els ponents, els sospitosos, l'agenda, els actes. Tot, tot i tot.
Enhorabona als organitzadors per una iniciativa com aquesta. Ja estic frisant per tal que arribi el dia. Tothom que pugui, que s'animi. Vi boníssim, novel·la negra i un munt de negrots plens de ganes de passar-s'ho bé. Què més es pot demanar?

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Una bona iniciativa, això és un no parar...
Enhorabona i molt èxit!

Lluís Bosch ha dit...

Ens veurem a l'Espluga, Anna Maria!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

És increïble quantes coses negrotes feu!

jomateixa ha dit...

Mira que aquest em queda a prop, i just són els dies que també fem la Festa Major del poble. A veure si em puc escapar sense que se n'adonin els convidats ;D