Harlem Nocturne

dimecres, 18 d’abril del 2012

Lectura de "La mort del corredor de fons" de Jordi de Manuel a l'Astrolabi de Gràcia

El passat diumenge dia 15 vaig tenir l'honor de participar en un acte esplèndid: la lectura de fragments de la darrera novel·la de Jordi de Manuel, La mort del corredor de fons, a l'Astrolabi de Gràcia. Uns moments màgics, en petit comité, amb bons amics. En Sergi G. Oset i la Núria Claverol ens van regalar la magnífica sorpresa d'assistir-hi. Però la cosa no va acabar aquí, perquè en Sergi (boníssim escriptor, company relataire) ha publicat una afectuosa crònica (llegir aquí) i la Núria (extraordinària fotògrafa) ha confegit un detallat i simpàtic reportatge gràfic, de gran qualitat (visitar aquí). No us perdeu cap de les dues entrades, negrots, perquè us encantaran. Jo, amb el permís de la Núria, només comparteixo, com a tast, algunes de les seves boniques fotos. Ara tan sols cal esperar que el sensacional llibre d'en Jordi de Manuel es vengui molt per Sant Jordi. Tant l'autor com la novel·la s'ho mereixen sens dubte.     


11 comentaris:

ALÍCIA MARSILLACH ha dit...

Quines fotos més divertides! Em va saber molt greu que l'artriti em jugués una mala passada.

On és la crònica d'en Sergi?

Anna Maria Villalonga ha dit...

Com que on és? On posar (llegir aquí). El text té tres enllaços. A la ressenya que jo vaig fer de la novel·la, al bloc del Sergi (crònica) i al bloc de la Núria (reportatge gràfic). Els tres enllaços estan destcats en color groc.

Anònim ha dit...

Hola Anna Mª, tinc en un pen tot lo que vaig grabar de mùsica i les vostres resenyes, ja te las enviarè perquè no hi caben en el ordino pesen molt. El divendres que tinc lleure (lliure?, les faltes que no faltin mai, no seria jo)jjjj... ho farè per correu amb acus de rebut.
Li vols dir al Jordi que em repeteixi com el puc agafar d'amic? o m'ho explicas tu, zeñò haig d'apendre a marxes forçadesa fer tot això... o ja estarè "caducada" avans de saber com es fà!!!!
Bona tarda amiga!!!
Mercè
** han quedat xules les fotos....

Unknown ha dit...

Gràcies pel vespre màgic
sempre és un plaer escoltar el teu riur
petonets

La Meva Perdició ha dit...

Genial el post, i molt agraït per les teves paraules. Ho vam passar d'allò més bé.
Ara ja tenim cròniques encreuades en els nostres blocs. Ens anem superant! XD

Una abraçada.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Huà huà. Tots comunicats xarxa amunt i xarxa avall.
De tota manera, vols dir que no estàvem ja encreuats amb El Fil d'Ariadna per cròniques relataires diverses????
Un petó.

Anònim ha dit...

Felicitats per l'èxit de la trobada, feu una cara que ho diu tot !! esperem que "El corredor de fons" sigui un altre èxit per San Jordi !! Tura.

Anònim ha dit...

Fabulosa,aquesta crònica, he vist els tres enllaços, i m'ha agradat molt sentir-vos.El reportatge gràfic molt macu. Molta sort per San Jordi !!

Carme Luis

Anònim ha dit...

HOLA!!! NO ES NOTA NI RES QUE VEU XALAR DE VALENT...
QUINA LLÀSTIMA NO PODER VENIR.
MOLTES GRÀCIES!!!



MARTA VALLS

Gemma ha dit...

Quina xulada !!!!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Vaig llegir la crònica del Sergi fa dies, i vaig escoltar els audios. Em va encantar. Com li vaig dir al Sergi, era una mica com ser allí amb vosaltres.