Harlem Nocturne

diumenge, 12 de gener del 2014

I Premi de novel·la negra en català Memorial Agustí Vehí


Com que anem escalfant motors pel que fa al Tiana Negra, aquí us recordo que, dins del Festival, hi haurà el lliurament del Primer Premi de novel·la negra en català "Memorial Agustí Vehí", organitzat per l'Associació En Negre, l'Ajuntament de Tiana i l'Editorial Alrevés/Crims.cat.
Serà l'acte de cloenda del Festival i ens farà molta il·lusió perquè servirà per recordar com es mereix el nostre estimat amic.
 
Aquí us reprodueixo la notícia publicada al bloc del Festival.  
 
 
 
 
L'Associació EN Negre, l'Ajuntament de Tiana i l'editorial Crims.cat han convocat el Primer Premi de Novel·la Negra Memorial Agustí Vehí. El guanyador es coneixerà durant el festival Tiana Negra, s'endurà 1.500 euros i la publicació de la novel·la el setembre de l'any vinent. 
 
La primera edició del Premi Memorial Agustí Vehí ha tingut una gran acollida. S'han presentat 12 obres inèdites de gran qualitat. El guanyador es coneixerà el proper 25 de gener dins el festival Tiana Negra. Els jurat del premi està format per Àlex Martín Escribà, Jordi Canal, Paco Camarasa i Sebastià Bennasar. El premi està dotat amb 1.500 euros, i la novel·la guanyadora es publicarà a l'editorial Crims.cat el setembre de 2014. El premi neix amb la voluntat d'homenatjar un dels escriptors més importants de la novel·la negra catalana, Agustí Vehí, desaparegut la primavera de 2013. 
 
 
 

2 comentaris:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ja et vaig dir que contenta em va fer assabentar-me del premi Memorial Agustí Vehí. Ho repeteixo. I ara tinc curiositat per saber qui serà el guanyador.
Endavant Tiana Negra, Associació En Negre i Crims.cat!
Et recordem Agustí Vehí! Un petó allí on siguis!

Maria Teresa Galan ha dit...

Me n'alegro molt per l'arrancada que té Tiana Negra, Associació En Negre i Crims.cat. Això és negre, negre!!!