Harlem Nocturne

dijous, 24 de maig del 2012

Tornen els Juliols negres a la Universitat de Barcelona


Fa uns dies que vaig avisar que enguany també hi hauria negror estiuenca a la Universitat de Barcelona. Em vaig compromete a penjar-vos tota la informació pertinent. 
Doncs bé, aquí la teniu. Ja s'ha obert el termini de matrícula, de manera que ja us podeu llançar a l'aventura d'apuntar-vos al curs.

Us puc garantir que serà genial. Jo, encara que des del punt de vista professional hi intervinc el darrer dia, no em penso perdre cap de les sessions. Ja ho vaig fer l'any passat i m'ho vaig passar la mar de bé. Vaig conèixer gent, vaig aprendre coses noves i vaig divertir-me moltíssim. A banda, vaig poder escriure la crònica detallada de totes les sessions.

Aquest és l'enllaç oficial del curs, amb el programa detallat, els preus, les dates i tota la informació que necessiteu:


Hi participa gent molt important, com podreu veure. Per a mi, realment, és tot un honor ser enmig d'aquestes figures del gènere.

No em falleu, negrots.




7 comentaris:

Titània ha dit...

Hola, bitxo :D 99,99% de possibilitats de que assisteixi al curs. Si tot va com ha d'anar, m'hi inscriuré la setmana entrant.

Jordi Canals ha dit...

Gràcies per la informació.

Anònim ha dit...

Gràcies per la info. Espero que tingui/s tan d'èxit com l'any passat.

IO

Anònim ha dit...

Ahoré de conformarme amb les teves resenyes del curs, com que els nets ja no tenen cole doncs estem junts tot el mes mati i tarda... no hi hà rés com ser avia!!
Mercè

Unknown ha dit...

Gràcies per la informació, Anna!

M'ho miraré amb atenció!!

Una abraçada!

angelsmcastells ha dit...

Et felicito pel teu bloc i he decidit atorgar-te el Premi “Liebster” que m'ha arribat del company Ectòrix.... Si vols veure la llista d’altres premiats i vols saber com funciona la roda, ves a http://puntsdevista.wordpress.com/2012/05/27/el-liebster-blog-award-arriba-a-punts-de-vista/ i enhorabona!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Àngels, fins ara no ho he vist. Disculpa'm. Enmig de tants correus, l'avís del teu comentari se'm va passar. Moltes gràcies.