Harlem Nocturne

dilluns, 12 d’octubre del 2009

BREU NOTÍCIA


Al fil de la meva ressenya d'ahir sobre la novel·la de Jo Nesbo, Nèmesi, la qual, com sabeu, ens ha deixat mossegant-nos les ungles per la qüestió que ha quedat pendent, avui he rebut una informació que ahir desconeixia.

Sembla que ja tenim versions de la continuació en anglès i en francès, de manera que hem de suposar que les traduccions catalana i castellana ja es troben en marxa. Per tant, es tracta de tenir una mica de paciència per a poder accedir a la resolució del tema que els "nesbonians" coneixem tan bé i que jo no vull desvetllar als possibles futurs seguidors d'aquesta secta.

Sigui com sigui, us avanço el títol: L'estrella del diable. No digueu que no és suggeridor.

Com veieu, negrots, intento complir sempre que puc la promesa de mantenir-vos informats de les novetats que es produeixen.

Vosaltres llegiu Nesbo i jo, si sé més coses, us les comunico ràpidament.
Fins aviat.






2 comentaris:

Laia ha dit...

Suma'm als nesbonians!
Aquesta tercera és la darrera de l'anomenada "triologia d'Oslo" (segurament ja ho saps, però abans d'"El pit-roig" n'hi ha dues més que passen a Sydney i Bangkok -se'n parla per sobre a "El pit-roig" i menys a "Nèmesi"-, però de moment aquí no s'han traduït), de manera que si es tanca la trilogia deu voler dir alguna cosa... ;-)
Paciència...

Anna Maria Villalonga ha dit...

Molt bé. Sumada estàs.
Sí, sabia això de les altres dues, però no en conec el tema ni res. Només sabia que existien.
Sí, tindrem paciència per esperar la tercera. Quin remei.
Per cert, gràcies per passejar-te pel meu bloc.
Espero que hi continuïs venint.