Harlem Nocturne

dimarts, 11 de febrer de 2014

Segona edició d'Elles també maten: les dones assassines matem la mar de bé

En nom de Marc Moreno, editor de Llibres del Delicte, i en el meu propi com a autora i coordinadora del volum, no puc evitar mostrar el meu orgull. No han passat encara dos mesos des que vam presentar a la Llibreria Pròleg Elles també maten, el recull de 13 relats negres d'escriptores catalanes, i ja tindrem a les llibreries, molt aviat, la Segona Edició.
 
He de felicitar públicament en Marc Moreno per la seva capacitat de treball i la seva habilitat a l'hora de bellugar-se en l'àmbit dels mitjans de comunicació. Com tots sabeu, no parem de sortir a la premsa, a la televisió, a la ràdio. No parem de fer entrevistes, d'anar a trobades, xerrades, clubs de lectura... De ser títol recomanat a les webs. De manera que el llibre s'ha fet ràpidament molt visible. 
 
En segon lloc, vull agrair novament a les autores el seu talent i el seu entusiasme. Sense elles, res no hauria estat possible. Totes les sensacions que rebo és que la gent s'ho passa molt bé llegint el llibre. Com ja vaig intuir, el fet que sigui tan variat i heterogeni el fa molt atractiu.
 
És molt bonic viure aquesta experiència. Mai no me l'hauria imaginat tan i tan gratificant. 
 
Per damunt de tot, però, vull donar les gràcies als fidels seguidors i lectors. A tothom que ha apostat per Elles també maten. Sou genials. I quina meravella compartir amb la gent l'amor per la literatura. 
 
De manera que continuem... Tenim una agenda ben plena. I recordeu una cosa... Les dones catalanes, si cal matar, matem. 
 
 
 
    
  

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Una bona notícia pel gènere negre i pels relats curts!

Jordi Canals ha dit...

Una bon iniciativa que esta prenent força. Felicitats!

Emili Gil ha dit...

Enhorabona!!!

Emili Gil

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

IUPIE!!!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats!!
Segur que hi haurà més edicions...us ho mereixeu!!
Formeu un equip genial! Sou estupendoooos!

Petonets i gràcies per fer-nos passar tantes bones estones!