Harlem Nocturne

divendres, 29 de novembre del 2013

Pròximes novetats de Crims.cat



Com sempre, negrots, ja hi tornem a ser. Per culpa d'aquesta gent de Crims.cat, la col·lecció de novel·la negra en català que publica Editorial Alrevés i que dirigeix Àlex Martín Escribà, ens tornem a trobar morts d'impaciència.
 
I és que els títols 10 i 11, que apareixeran al gener, fan molta patxoca. Es tracta de  El tant per cent, de Rafael Vallbona, i L'Ètica, de Sebastià Jovani. Més avall us avanço les cobertes, tan suggeridores com ja és un costum en aquesta col·lecció.      
 
Sé de molt bona tinta que ambdues són novel·les potents i addictives, que palesen novament la bona feina de tots els implicats en el projecte. 
 
En fi, no hi ha cap altre remei que aguantar estoicament. Però us prometo que així  que sàpiga la data de sortida, us aviso sense perdre ni un minut. 
 
Mentrestant, paciència. Que passeu un feliç cap de setmana, negrots.  
 
 
 
 

7 comentaris:

Maurici ha dit...

Això són molt bones notícies. Tinc un parell de llibres d'aquesta col·lecció i puc assegurar que l'edició és fantàstica.

Esperarem aquestes novetats... perquè no ens queda més remei!

Lluís Bosch ha dit...

Tinc la impressió (potser em suggestiono) que la col·lecció cada cop és més visible. Em comenten que l'han vista -i comprada, al·leluya- a la FNAC i a la Central del carrer Elisabets, on estava molt ben situada.

Jordi Canals ha dit...

Gràcies per la informació.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Molt bé! Endavant!

Anònim ha dit...

Ja me`ls he apuntat!
A la llibreria Drac, ja no els tinc de demanar, sempre els tenen!
Gràcies Anna, per tot!

Unknown ha dit...

Quedem a l'espera!!

Gemma ha dit...

Em falta temps per tanta lectura.