Harlem Nocturne

dijous, 21 de febrer del 2013

BCNegra 2013: les taules de novel·la negra catalana, reportatge gràfic


Benvolguts negrots,
Evidentment, no pertoca que jo mateixa confegeixi la crònica de les dues taules rodones sobre novel·la negra catalana que vaig moderar a la passada edició de la BCNegra. Per tant, simplement us en faré el recull gràfic.
 
El títol comú  era Catalunya, terra de crims (I) i (II) i van tenir lloc a la Facultat de Comunicació Blanquerna -URL els dies 7 i 8 de febrer.
Sota el subtítol Una llengua amb molt futur, al fulletó hi deia: La novel·la negra catalana o en català va perdent el seu caràcter urbà. Un caràcter forjat a través de les grans històries que ens van explicar tant Pedrolo com Tasis i Fuster. La consolidació de la novel·la negra en català com a gènere va de la mà de la seva dispersió geogràfica. De Salt al Matarranya, els crims s'estenen per tot l'ampli territori nacional. Tot és possible.
 
El primer dia, els convidats foren Salvador Balcells, Pep Coll i Sebastià Bennassar.
 
 
 
 
El segon dia, els convidats foren Isidro Garrido, Xevi Sala, Miquel Giménez i Miquel Casas. Abans de les fotos, us deixo l'enllaç que correspon a l'article que, sobre aquesta segona sessió, va aparèixer publicat a El Punt-Avui: Una geografia de crims.  
 
 
 

6 comentaris:

Jordi Canals ha dit...

Bons tertulians per un tema molt interessant.

Anònim ha dit...

M'agrada molt la foto on tu mires el sostre i el Bennassar, els papers.

Anònim ha dit...

M'encanta el recull gràfic !
Se't veu tan setisfeta!
Quina gràcia la Mercé Trias !

Carme Luis

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Moltes gràcies, Potato. De vegades tinc la sensació que hi he assistit i tot. Em tens ben amarada de noveŀla negra catalana, i t’ho agraeixo molt. De la teva mà he entrat en un món que desconeixia força. I ja saps com m’agrada anar a mons que per a mi eren desconeguts.

Anònim ha dit...

Gràcies Anna per totes les fotos i pe tot...vaja cara de satifacció que fas, estàs com el peix a l'aigua, ha estat tot un èxit amb una assistència de públic important, tal com es veu en una de les imatges.
Abraçada, Tura

Unknown ha dit...

Gràcies per compartir les fotos!
Felicitats per l'èxit!