Harlem Nocturne

dijous, 7 de juny del 2012

Trobada negra en clau femenina a la Pompeu

Tal com us vaig anunciar, ahir va tenir lloc la taula rodona La dona a la novel·la negra, celebrada a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Jo diria que la trobada, en un calorós ambient de final de primavera, va acabar convertint-se en una tarda màgica. Com sabeu, vam vehicular la xerrada a través de la novel·la Curvas peligrosas de l'autora barcelonina Susana Hernández, que va il·luminar la meva humil presentació de l'obra amb les seves explicacions de primera mà.   
No és pertinent que jo mateixa confegeixi la crònica de l'acte, però sí que us faré avinent el reportatge gràfic. Vam ser un grup relativament reduït, però molt interessat i participatiu. La taula rodona es va fer extensiva a tots els presents. A més, vam poder comptar amb l'assistència de Jordi de Manuel, que sempre és un luxe. Vam desvirtualitzar també amics facebookeros i vam intercanviar interessants punts de vista. Gràcies a en Bertran Romero i a en Martí per haver-nos convidat a tan grat esdeveniment. Us deixo amb les fotos, que va fer la meva amiga i exalumna (molt negrota i molt fidel, Úrsula Farràs). Fins aviat, negrots.


   

7 comentaris:

Anònim ha dit...

De vegades un grup reduït, en una trobada així, en el qual hi participa tothom, ancara és mès enriquidor.
Les fotos de la ex alumna, molt maques de veritat.

Carme Luis

Anònim ha dit...

Com sempre et veig disfrutant de la teva passió, només cal veure la teva cara de satisfacció; m'en alegro que anés tot tan bé. Les fotos molt bones, gràcies per compartir-les. Tura.

Interrobang ha dit...

Per una banda quina sort està en familia i poder parlar tots plegats amb comoditat, però, per l'altre, i essent un acte de difussió pública i auspiciat per una Universitat, sap greu el poc interès. I tot perquè la Susanna no està en el circuit comercial de les grans editorials, si hagués estat nórdica haurien fet falta cadires.
Es bo, per això, que no decaiguin les ganes.
Bona feina Anna.

Yves ha dit...

Segur que va ser molt interessat i molt negrot!!!!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies. Ens ho vam passar molt bé. Interrobang, esperava que potser vindries. Bé, en una altra ocasió.
Petons a tothom.

Unknown ha dit...

Gràcies per compartir-ho, Anna!

Segur que va ser una trobada molt especial!

Una abraçada!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Aquests reportatges gràfics que ens fas de tant en tant van molt bé per sentir-se una mica com si hi hagués estat. Gràcies!