Harlem Nocturne

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Solana i Vehí: se'ns acumula la feina, negrots

Negrots, se'ns acumula la feina. Aquest mes d'octubre, ben feliç per a nosaltres, apareixen per fi dues esperades novetats criminals. 
D'una banda, la setmana vinent ja tindrem aquí la tercera entrega de les aventures dels dos detectius més sui generis de Barcelona, en Borja i l'Eduard. La seva mare literària, Teresa Solana, segur que ens delectarà amb una nova trama plena d'intriga, ironia i àcid humor. El llibre s'intitula L'hora Zen i porta un subtítol que ja ho diu tot: "Un crim refinat". L'acció té lloc en el món de les teràpies alternatives. Poca broma. Intueixo que la cosa promet molt.  


La segona novetat, de la qual encara no us puc mostrar la coberta, és la novel·la d'Agustí Vehí, guanyadora del Premi Crims de Tinta d'enguany, Quan la nit mata el dia, ambientada l'any 1958 a Figueres. No puc desvetllar més, però us prometo una ressenya ben sucosa. Abans que s'acabi el mes d'octubre el llibre serà a les nostres llibreries, de manera que ja sabeu que us toca. 


I no s'acaben les novetats negrotes. Els darrers mesos n'arribaran més. Y hasta aquí puedo leer. 
Ara, pel que fa a aquest inici de tardor, crec que estarem més que ben servits.     


8 comentaris:

ALÍCIA MARSILLACH ha dit...

MOLTA FEINA, TENS RAÒ.

LURDES ESTRUCH ha dit...

friso per llegir "l'hora Zen" de la Solanes, de qui sempre parles i que encara no he tastat mai, més que res perquè sóc una usuària de totes aquestes teràpies i en faig cabal de la finor que contenen (i del sentit a què pot abundar, si el pare-autor ho vol!).
també m'atrau a cor què vols el títol de Vehí, de "la nit quan mata el dia".
a veure quan m'acabi el Mankell/Wallander 5 (ara mateix l'he d'estar alternant amb una traducció, "noi pijama ratllat", a l'efecte laboral, ja veus...). aleshores aniré als teus sucosos Negrots. una abraçada ben forta i sincera, germana.

Gemma ha dit...

Esperem que surtin i una o altre compraré. No sé d'on treure el temps !!

Unknown ha dit...

Bon dia!!

El que m'agrada més d'aquesta feina acumulada és que es tracta d'autors del nostre país!! Jo tinc a punt també un Jordi de Manuel!!
M'alegro molt de la salut que gaudeix el gènere al nostre país!
I la meva llibreria encantada de tots els encàrrecs que li faig!
... per cert que si la cosa va de teràpies alternatives... potser tindrà un paper destacat la Montse? (No puedo leer más!!!) M'equivoco molt, Anna???
Petonets!!

Pakiba ha dit...

Esperan amb impaciencia!! Molta sort.

Yves ha dit...

No vegis com pateixo per tu! :-) Segur que no estàs gens atabalada, sinó tot el contrari! A gaudir!

mercè trias ha dit...

No es que s'acumuli la feina... es que les HORES I ELS DIES SON CURTS, ahoriem de tindre (minim 120minutets al dia per una bona "llegida")
Ara estic amb la companyia de Michel Houellebeck: LA POSIBILIDAD DE UNA ISLA.I després amb Jean Shinoda Bolen: LAS DIOSAS DE CADA MUJER Y LAS BRUJAS NO SE QUEJAN. Un cinet per la nit, NADER Y SIMIN, UNA SEPARACIÓN. El nets i els vidres.. que aquest no perdonen mai!!!
Petò Anna.. procurarè arrivar als teus consells.

Maria ha dit...

Anem sobrats (llàstima q no sigui de temps). Ja ric sola amb la portada de la Solana.