Harlem Nocturne

divendres, 30 de setembre del 2011

La mort absurda de Salvador Iborra

És la primera vegada que aquest bloc ha de recollir la mort d'un dels autors que, d'alguna manera, han passat per aquí. I encara resulta més dolorós quan la persona era tan jove i la mort tan absurda.
El valencià, nascut el 1978,  Salvador Iborra, llicenciat en Filologia catalana, professor, poeta, narrador, investigador, ha estat apunyalat a la porta de casa seva, al Barri Gòtic de Barcelona, aquesta matinada. Els motius no estan del tot clars, però al Telenotícies migdia de TV3 han apuntat algun tipus de discussió que s'hauria produit quan Salvador va intentar impedir el robatori d'una bicicleta.
Salvador Iborra havia col·laborat amb el conte Sakura al recull de relats negres en català Crims. cat, del qual hem parlat a bastament en aquest bloc.
Avui hem de lamentar tots plegats un fet tan bèstia, tan absurd, tan imprevist. Enviem des d'aquí el nostre sentit condol als seus familiars i amics. Que descansi en pau.  



13 comentaris:

JdM ha dit...

Ens vam conèixer a la presentació del llibre "Crims.cat". Un home jove que em va semblar molt agradable.

Gemma ha dit...

És una desgràcia. Sembla mentida que persones que no es fiquen en embolics pugui acabar així. Una llàstima.

Elies ha dit...

Una mort absurda efectivament.
Descansi en pau.

Anònim ha dit...

Ara mateix ho he llegit al "Periódico de Catalunya",llàstima de noi !!!, Tura.

Mireia Mora ha dit...

Òstres, sí.... Quin greu, tan jove.... només uns pocs anys més gran que jo...

Condols a la família, evidentment.

Lapsus calami ha dit...

Doblement tràgic. Per tràgic i per gratuït. Els condols a la família. Quines coses té el destí.

Unknown ha dit...

Jo també m'he quedat parada quan ho he sentit... sense voler s'ha convertit en personatge de novel·la negra. M'ha sabut molt de greu... quina cosa més absurda!!
Una abraçada per a tothom!

Hele la Sabatera ha dit...

Descansa en pau Salvador. M'he quedat glaçada en saber la noticia. Fa pocs dies que vaig llegir "Crims.cat" on hi està un relat d'ell "Sakura", em va agradar molt el seu relat i la seva forma d'escriure

Yves ha dit...

El fet més tràgic és l'absurditat de la seva mort... I sobretot pensar q hauria estat fàcipment Evitable.... Però els polítics no volen fer res per evitar una degradació insultant com la de ciutat vella...

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ai, marededéusenyor! Què trist. Em sap molt greu, pobre noi. M’afegeixo al condol als seus familiars i amics.

Anònim ha dit...

Em va causar un gran impacte en sentir-ho per la televisió. Lo absurd de tot plegat dóna una dimensió molt més gran a la tragèdia. Perquè per la família i els amics ha de ser un drama. Una persona tan jove i amb tant de futur pel devant... Déu meu, en quin món vivim!
M.C.P.

carina ha dit...

Una mort absurda i innecessària, . El meu més sentit condol per a tots els seus familiars i per aquells que el coneixíeu i us l'estimàveu.

Anònim ha dit...

Encara no em crec que ja no siguis aqui, que ja no pugui llegir alguna cosa teva, que ja no tinguem els nostres piques per les coses que no m'interesen... Ja no puc explicar-te tantes coses i no puc demanarte consell ni opinio sobre el que escric. No saps quan pots arribar a trobar a faltar una persona fins que la perds, aixo m'ho demostra.
Siguis on siguis, Salva, el teu record segueix aqui dins meu.

Per tu faré tantes coses proposades i amb tots els anims que vas dipositar amb mi...

Descansa en pau.