Harlem Nocturne

dijous, 1 de novembre del 2018

"La donna in grigio", presentació a Itàlia





Com tots els negrots us podeu imaginar, estic que no puc viure de l'emoció. La donna in grigio ja és una realitat palpable i la presento a Itàlia!!!!!! 

El pròxim diumenge 11 de novembre, al Pisa Book Festival, hi seré amb l'editor i la traductora, la Laura Mongiardo, explicant als italians qui és aquesta dona grisa i el seu perseguidor. 

No cal dir que em sento molt honorada, perquè tots sabeu que no és gens fàcil que els llibres en català surtin fora de les nostres fronteres. Tot li dec a la perseverança de la Laura, que ha cregut en la novel·la des del primer dia. 

Moltes ganes que arribi el moment. No me'n podia estar de compartir-ho. 

Feliç dia de Tot Sants, negrots. 


2 comentaris:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

És clar que ho havies de compartir! Em fa molt contenta aquesta notícia, estimada Potato. Que vagi mooolt bé!!! Segur que ja ens ho explicaràs.

jamesfo8376 ha dit...

I’m impressed, I must say. Actually rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you've gotten hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is something that not sufficient people are speaking intelligently about. I am very pleased that I stumbled across this in my search for one thing relating to this. casino real money