Harlem Nocturne

dimarts, 20 d’agost del 2013

"SomNegra", un altre somni negrot






Els amants del gènere negre (altrament dits negrots) som una mica cabuts, una mica estranys. A desgrat dels temps adversos, a desgrat de crisis econòmiques, a desgrat de retalls de tota mena, ens entestem a fer coses i a innovar. En entestem a tirar endavant i a engrescar la gent. Ens entestem a lluitar.
 
Avui us vull explicar que a Esparreguera hi tenim dos gals irreductibles. La població del Baix Llobregat s'ha tornat tan especial com l'aldea  gala d'Astèrix i Obélix. I això per què? Doncs perquè ja fa temps que uns bojos del gènere van crear Esparreguera Negra (llegir aquí) amb la intenció de potenciar-lo, donar conèixer els autors, fer xerrades i conferències, promoure els millors títols, etc. etc. 
 
Són gent magnífica, molt activa, que tenen un bloc molt interessant i presència a twitter, a facebook, a tot arreu. He de confessar que encara no els he visitat a casa seva, però ho faré en breu. Massa ocupacions, com ja sabeu. I a Esparreguera no s'hi pot anar amb un cop de metro.
 
El cas és que recentment també han posat en marxa la llibreria virtual SomNegra (consultar aquí) on hi podreu trobar tots els llibres, totes les novetats, el detall de les obres de cada autor, de cada tipologia de novel·la. Si hi navegueu una mica, de seguida veureu que respondrà a totes les vostres expectatives.
 
Feia dies que volia parlar d'aquest projecte. De fet, em sembla imperdonable haver trigat tant. Repeteixo, massa feina. Espero que els dos gals em sabran disculpar. 
 
De fet, són tan amables que m'han dit que a tots vosaltres, els seguidors del meu bloc, us faran un 5% de descompte. Apa, no ho dubteu.
 
Endavant amb la negror. Com més serem, més bé ens ho passarem.
 
 
 
 
    
 

8 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Segurament la millor opció en temps de crisi i altres desgràcies és saber mantenir l'impuls i la fe en allò en què creus. Felicito "SomNegra" des d'aquí, i veig que tenen una boa llibreria...!

Ester C. ha dit...

Moltes gràcies, és molt interessant. M'agrada "SomNegre". Abraçada

Jordi Canals ha dit...

Molt bé! Gràcies per la teva informació, li donaré una ullada.

Maria Teresa Galan ha dit...

Em sembla perfecte que la novel·la negra vagi endavant, però preferiria que fos en català. Jo sóc moltes coses, però en qüestió de novel·la negra sóc negrota.

Gràcies, Anna Maria, per la teva informació sempre molt benvinguda i ponderada.

anna maria mesa chimeno ha dit...

gracies per l'informacio. Hu tindre amb compte i visitare totes les paginas.

Unknown ha dit...

Ohhh!!! Moltes gràcies per la informació!!
I felicitats pel projecte!

Anònim ha dit...

Hi he donat una ullada, i crec que esta molt bé. Sempre val mes sumar que restar.

Gràcies Anna

Carme Luis

Gemma ha dit...

Molt interessant.