Harlem Nocturne

dimecres, 16 de gener del 2013

Una nominació per a Teresa Solana


Ja sabeu que intento fer-me ressò de tot allò que té a veure amb la negror, sobretot amb la negror catalana. Avui m'ha arribat una altra bona notícia. Una de les històries de sang i fetge de Teresa Solana ha estat nominada, en la seva traducció a l'anglès, als Edgar Allan Poe Awards (categoria de millor "short story").

Aquí us deixo l'enllaç per si ho voleu tafanejar:

http://www.theedgars.com/nominees.html
 
La traducció és de Peter Bush i el títol en anglès Still Life No. 41. Correspon al relat intitulat en català Natura morta número 41, que és precisament el que obre el volum. El conte en versió anglesa aparegué publicat a Ellery Queen Mystery Magazine.

Des d'aquí desitgem molta sort a Teresa Solana i ens congratulem que una història nostra pugui ésser coneguda (i ben valorada) més enllà de l'Atlàntic. Tant de bo això passés amb més regularitat,  perquè, com sabeu molt bé, per manca de bons escriptors no serà.  

Quin mes de gener més mogudet que portem, negrots!
 
   


"Still Life No. 41", by Teresa Solana (translated by Peter Bush), has been nominated for the Edgar Allan Poe Award for Best Short Story. The Edgars are the most prestigious of all the American mystery fiction awards. The winner will be announced at the Edgar Awards banquet on May 2, 2013, in New York

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Me'n alegro molt per la Teresa Solana! El que dius Anna, tant de bo això passés més sovint, però fantàstic, una alegria per el món negrot!
Tura

Anònim ha dit...

Quina alegria, pel seu reconeixament!

Molta sort per la Teresa Solana.


Carme Luis

Jordi Canals ha dit...

Estic content per Teresa Solana, s'ho mereix.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Fantàstic! Ho celebro molt i molt! Ja era hora de tenir una notícia com aquesta. Que una bona autora nostra, i ben negrota, estigui nominada per aquest premi es motiu d’alegria.
Enhorabona Teresa, i molta sort. Espero que guanyis!