Harlem Nocturne

dimecres, 12 de desembre del 2012

Triomf d'alguns amics


 
 
Avui tenim una coseta per celebrar. La web LeeMisterio.com ha atorgat uns premis a les millors novel·les, personatges i editorials del gènere durant l'any que ja s'acaba.
Estic molt contenta d'anunciar que la nostra amiga, la sotsinspectora de la policia Rebeca Santana, protagonista de la sèrie de Susana Hernández (de moment amb dos títols, Curvas peligrosas i Contra las cuerdas), ha guanyat el concurs en la categoria de millor personatge femení. Rebeca Santana, una sotsinspectora  complexa i carregada de personalitat, sens dubte s'ho mereix.
També s'ha endut el premi l'Editorial Alrevés, molt coneguda dels seguidors del bloc perquè és la responsable de la col·lecció de novel·la negra en català Crims.cat i, a més, és l'editorial que publica les obres  de la Susana. Com a novel·la millor ambientada, també ha aconseguit el guardó un altre títol d'Alrevés, Las flores de Baudelaire, de Gonzalo Garrido. Tot queda a casa, negrots.  

Jordi Ledesma Álvarez, amb la seva novel·la Narcolepsia, ha quedat finalista. Evidentment, tractant-se d'una òpera prima, la trajectòria està molt bé. Et felicito, Jordi. 

Enhorabona a tothom. És una manera fantàstica de cloure l'any i d'encarar amb il·lusió el 2013.

Per cert, no vull deixar de dir que l'amic Salvo Montalbano ha estat el millor personatge masculí i els llibres de Jo Nesbo protagonitzats per Harry Hole han obtingut el premi a la millor sèrie.

Fins aviat, negrots.

 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots!!!

IO

Jordi Canals ha dit...

Enhorabona als guanyadors i a tots els que amb la seva important participació fan posssible que actes com aquest es puguin celebrar exitosament.

Anònim ha dit...

Amb la vostra tasca feu de la novel·la negra un referent, felicitats a tots ! Tura

ALÍCIA MARSILLACH ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTS!!!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Enhorabona a tots els guanyadors!

Lluís Bosch ha dit...

Com que conec alguns dels premiats, me n'alegro jo també. Especialment (sense desmerèixer els altres) per l'Editorial Alrevés i Crims.cat, que em cauen bé i crec que estan fent una feina molt bona. Jo estic esperant cada novetat que treuen.

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats els guanyadors, i a tu també,per fer-nos-ho saber.

Carme Luis

Unknown ha dit...

Moltes felicitats a tots!