Harlem Nocturne

dimecres, 7 de març del 2012

Arriba "Catàleg de monstres", de Jordi Masó Rahola


En Jordi Masó Rahola és una d'aquelles persones que saps que t'agradaran des del moment just que les coneixes. Educat, afable, culte, intel·ligent, discret. Un artista. Pianista i escriptor. Com a pianista, professió a la qual es dedica, ha enregistrat més de cinquanta discos. Com a escriptor, l'any 2009 va publicar Els reptes de Vladimir (Vladimir és el seu nick com a membre de Relats en Català i dels Relataires de l'ARC).
Justament ara, ben calentet, ens arriba el seu segon llibre, un volum que aplega 91 relats sota el títol: Catàleg de monstres. Evidentment, encara no l'he llegit, perquè tot just el vaig rebre ahir al migdia. Tanmateix, conec molt bé alguns dels textos, ja que han estat publicats en altres reculls, han rebut premis o han aparegut en format internàutic.
He de dir que friso per endinsar-me en el llibre. M'encanten les imaginatives històries d'en Jordi/Vladimir. He comprovat que ell i jo tenim moltes afinitats, molts gustos en comú, molts punts de contacte. Ens agrada escriure sobre temes similars i ens tornen bojos els microrelats o simplement els relats breus. I si són de monstres, homes-llop, fantasmes, vampirs, etc. encara més.
Els dos n'hem escrit un bon nombre.  
Jo he tingut l'honor que em permetés publicar algunes de les meves històries al seu magnífic bloc La bona confitura, un espai per al microrelat en català on en Jordi s'esforça per aplegar tots aquells testimonis que li semblen interessants. Des d'aquí, gràcies.

Ara us vull anunciar que en Jordi Masó presenta el seu llibre demà dijous, dia 8 de març, a les 19.30. El lloc: Espai Gralla - llibreria La Gralla (Granollers).
Presentació a càrrec de Josep-Ramon Bach, poeta, narrador i dramaturg.
Per desgràcia, jo no hi podré ser. Però li desitjo tota la sort del món. I a vosaltres, negrots, amants dels monstres, els zombis, el terror, la intriga, els ensurts, els fantasmes, etc. us deixo en unes molt bones mans. En Jordi Masó escriu molt bé.
De pas, vull aprofitar per trencar una llança a favor de la publicació de narrativa breu. A la gent ens encanta. Només falta que les editorials se n'adonin i es posin les piles.
Que passeu un bon dia, negrots.
  

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació.

Mirarem de llegir-lo.

IO

Elies ha dit...

Molta sort Vladimir. A mi també m'agraden les històries de por, de monstres i de realitats alternatives. Gràcies Anna per continuar oferint-nos les novetats del gènere. Una abraçada.

Gemma ha dit...

A la llista.

Anònim ha dit...

Molta sort, a Jordi Masó(Vladimir).
Magrada molt el seu curriculum, entrare, quan pugui al seu bloc, sembla molt interesant.

Graàcies Anna, sempre magnífica.

Carme Luis

Jordi Canals ha dit...

Desitjo a Jordi Masó una bona presentació i molta sort en la seva evolució com escriptor.

Hele la Sabatera ha dit...

A mi també m'agraden molt els relats curts i amb monstres, he de comprar aquest llibre

Lluís Bosch ha dit...

T'he d'agrair novament les informacions i els enllaços. El blog que anuncies no el coneixia, però ja està apuntat.

Anònim ha dit...

Jo també l'he apuntat aquest bloc d'en Jordi Masó..tota la sort del món per el nou llibre !! Gràcies Anna, pel enllaç i pel teu interés. Tura.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ei! Quina sorpresa. Vet aquí en Vladimir que he llegit amb entusiasme a Relats en Català. El vaig descobrir fa mooolt temps a RC, poc després de jo fer-me’n membre, i gaudia d’allò més llegint els seus relats (ara fa temps que no ho faig per manca absoluta de temps). El recomano! Ara mateix recordo el relat d’un vampir (no puc recordar el títol) que té un final súper inesperat, genial! No us perdeu els escrits d’en Vladimir! I li desitjo molt i molt èxit amb aquest llibre!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

L’he trobat! El relat que us deia. El tenia a preferits. Aquest és l’enllaç:

http://relatsencatala.cat/relat/el-comte/856569

Però en té moltíssims de molt bons.

Yves ha dit...

Gràcies per la recomanació. Ara explorarem el seu bloc...

Anònim ha dit...

"Vladimir"-Jordi: el meu gendre ja teel llibre, ara esperaré que el deixi repossar a la llibreria i el porto cap a casa, si no estic equivocada el meu net gran, Jordi, (mira per òn es diu com tú) ja n'ha llegit algùn trocet...
El cap de setmana que es quan tinc mès temps, repasarè el teu blog.
Sort en tenim de l'Anna Mª que es aconsella tant bé.
Fins aviat Vladimir.. et penso tindre a la tauleta de nit!!!!
Mercè

Unknown ha dit...

Molta sort i un llarg camí li desitjo al Jordi, tant com a músic com a relataire.

Gràcies per informar-nos, Anna Mª!!