Harlem Nocturne

dijous, 10 de novembre del 2011

Presentació de L'Hora Zen, de Teresa Solana




Com ja vaig avisar, avui teníem una nova cita a Negra y Criminal. Em refereixo a la presentació de la darrera novel·la de Teresa Solana, L’Hora Zen, ja ressenyada aquí i que us recomano vivament.
El cert és que aquestes trobades negres resulten un autèntic plaer. Tan disteses i entranyables com hom pot esperar, sempre allunyades de la rigidesa formal i molt gratificants per al públic assistent. Teresa Solana ha fet gala de la modèstia, l’alegria i la sinceritat que la caracteritzen i Andreu Martín, un presentador d’excepció i de luxe, ens ha ofert  una estona divertida (més breu del que hauríem desitjat) amb la seva capacitat d’engrescar el personal broma va i broma ve.
La llibreria, càlida i plena de racons com sempre, amb en Paco Camarasa fent d’amable amfitrió. El vinet, les patates de Badalona i un ambient carregat de complicitat entre una colla d’afeccionats al gènere. Una bona manera de cloure un dia laborable en aquest mes de novembre ple d’esdeveniments criminals.
Que passeu una bona nit, negrots.  
   

9 comentaris:

Hele la Sabatera ha dit...

Que guapes esteu a la foto. Espero poder llegir el llibre aviat

Pakiba ha dit...

Molta sort i les dues guapísimas.

Abraçadas.

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats a les dues, aquest segur que me'l compro, tinc moltes ganes de llegir-lo .Es molt agradable poder veure l'autora, amb tú Anna, amb aquest somriure, tan contagiós. Moltes Gràcies

Carme Luis

Anna Maria Villalonga ha dit...

Doncs a mi m'agradaria aprendre a tancar una mica més aquesta bocota, Pakiba i Carme.
No podria sortir un pèl millor i més seriosa algun cop, xD?!!!

Boladevidre ha dit...

Ni se t'acudeixi tancar la "bocota", com dius! Ben oberta, com els ulls. Venen temps negres i criminals i a l'ombra del crim... i en aquests casos, gent com tu, que transmet aquesta alegria, resulten un bàlsam! Enhorabona.

Maria ha dit...

Una bona novel·la, bona companyia, bon menjar i bon vi... No cal q ens ho expliquis, Villalonga, que les fotos ho diuen tot! (No us imagino passant un cap de setmana a l'Hora zen.)

Anna Maria Villalonga ha dit...

Quico, gràcies. Però de veritat que tanta boca...
Maria, res més allunyat de L'Hora Zen que la Teresa i jo. T'ho ben asseguro!

Unknown ha dit...

Ja saps que m'hagués agradat molt anar-hi!
Segur, però, que em llegiré el llibre!
Per cert...diguis el que diguis, GUAPÍSSIMEEEES!!!!!
Petonets!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ja veig que t’ho vas passar molt bé una vegada més, en un mes de novembre amarat de presentacions. Gràcies i sort a Teresa Solana!