Harlem Nocturne

divendres, 24 de juliol del 2015

Convocada la tercera edició del Premi Memorial Agustí Vehí, Vila de Tiana


Em complau compartir en aquest espai la informació publicada al bloc de l'Associació En Negre sobre la convocatòria de la tercera edició del Premi de novel·la negra en català Memorial Agustí Vehí, Vila de Tiana.

Apa, a escriure. Tots els interessats, ja us hi podeu posar.
 
Endavant, negrots!
 
 
 
 


L’Associació en Negre, l’Ajuntament de Tiana i l’editorial Alrevés, a través de la col·lecció Crims.cat, convoquen el III Premi Memorial Agustí Vehí, Vila de Tiana de novel·la negra que es regeix per les següents bases:
 
1-Hi podran optar novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere negre.
 
2-L’extensió de les novel·les serà d’un mínim de 110 pàgines i un màxim de 280, escrites a doble espai, amb font Times New Roman 12.
 
3-La presentació dels originals es tancarà a les 12 del migdia del dilluns 30 de novembre de 2015.
 
4-Les obres es presentaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça de correu associacioennegre@gmail.com. S’enviaran dos fitxers, un amb l’obra, sense signar, i un altre amb la plica corresponent on hi ha d’haver nom complet, mail, telèfon, adreça i DNI del participant.
 
5-Un cop presentades a concurs les obres no podran ser retirades ni modificades.
 
6-La novel·la guanyadora obtindrà un total de 2.000 euros, dels quals 1.000 corresponen a l’avançament de drets d’autor que es faran efectius en el moment de la publicació de la novel·la  per part de l’editorial Al Revés a la col·lecció Crims.cat i els altres 1.000 són aportats per l’Ajuntament de Tiana i s’atorguen en el moment de concessió del premi.
 
7-El jurat del premi estarà format per Àlex Martín, Anna Maria Villalonga i Sebastià Bennasar.
 
8-El premi es lliurarà en el decurs del festival Tiana Negra.
 
9-El jurat podrà resoldre qualsevol qüestió que no estigui contemplada en les bases.