Harlem Nocturne

dijous, 6 de setembre del 2012

Tercer aniversari del bloc: 200 seguidors i molts projectes


      Cap lloc millor que la Bòbila per celebrar l'aniversari

Ei, negrots! Que quasi se'm passa l'efemèride. Avui fa exactament 3 anys que vaig començar amb aquesta aventura d'"A l'ombra del crim".
Tres anys intensos, de molta, moltíssima feina. El bloc, com sabeu, me'l prenc molt seriosament. De fet, no sé fer-ho de cap altra manera. Quan començo una cosa és per tirar-la endavant. En cas contrari, no la començo. Sempre ha estat així. 
Amb orgull puc dir (si em permeteu una certa immodèstia) que he aconseguit posicionar aquest espai dins de l'univers de la negror digital. Avui, com per celebrar l'aniversari, l'atzar ha volgut que arribéssim als 200 seguidors declarats. M'ha fet il·lusió.
Crec que "A l'ombra del crim" m'ha obert moltíssimes portes. Ara mateix, una de les meves tasques investigadores se centra en la novel·la negra catalana. He assistit a congressos, he presentat llibres, he impartit cursos d'estiu a la UB, tinc tres articles pendents de publicar en un termini molt breu, he conclòs un bonic llibre d'entrevistes als escriptors catalans que espero que aviat pugui veure la llum...  i hi ha un altre projecte col·lectiu del qual encara no puc parlar.
Em considero molt afortunada, perquè no hi ha res més valuós que xalar amb allò que fas.
Tanmateix, el millor de tot, amb escreix, ha estat conèixer tanta gent. Escriptors, especialistes, editors, llibreters, afeccionats al gènere. No puc esmentar-los a tots. Segur que em deixaria algú i, a més, seria una llista molt llarga. Però us vull donar públicament les gràcies. L'experiència resulta vertaderament gratificant.
I, sobretot, vull saludar, amb humilitat i una mal dissimulada sensació de sorpresa, a tots els seguidors negrots que religiosament passeu per aquí, deixeu missatges, m'animeu, m'encoratgeu i celebreu les meves recomanacions. Això em complau, però també em carrega de responsabilitat. L'activisme literari no és un camí de roses. Us asseguro que pot fer patir molt.  
En fi, que no em vull posar sentimental. Que moltes gràcies. I ara no us penseu, perquè sóc tan amable, que us eximeixo de deixar comentaris. Recordeu que... si no ho feu, "el pato (y el gato) mueren".
Fins aviat, negrots.  
  

19 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Doncs, moltes felicitats i, a seguir xalant!!!

... que nosaltres seguirem gaudint de les bones ressenyes.

Hele la Sabatera ha dit...

!! Per molts anys, moltes felicitats !! a seguir gaudint de la negror !!

Duc Engrescador ha dit...

Tres anys són ja una edat considerable en la vida d'un bloc. Moltes felicitats i que, d'aquí a tres anys, en podem celebrar mitja dotzena!!!

Maria ha dit...

Què vols que et digui que no t'hagi dit? 1) Felicitats pels tres anys i els 200 seguidors! 2) Moltes gràcies per mantenir la flama negra!! 3) Planteja't migrar el bloc-blog bitacoler a Wordpress!!!

Anònim ha dit...

Felicitats Anna per tot, per els tres anys i els 200 seguidors ; tú em vas animar a escriure en català i així ho he fet, fent petits i senzills comentaris als teus blogs; Gràcies i perdona totes les faltes!! Tura.

Lluís Bosch ha dit...

Doncs felicitats, Anna Maria: t'he anat seguint amb intermitències, prò espero que continuïs molt de temps -o el que et dongui la gana, carai.

ALÍCIA MARSILLACH ha dit...

Moltes felicitats, Anna!

Maurici ha dit...

Si Sam Spade veiés que t'has posat una mica sentimental...

L'enhorabona!

Alma ha dit...

Felicidades por el aniversario y también por el compromiso con el que escribes. Saludos

Unknown ha dit...

Moltes felicitats professora!!!! No deixis d'ensenyar-nos mai!!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Per molts anys, Potatito i bloc negrot!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quina coincidència que avui hagis arribat als 200 seguidors –fantàstic!
Ah, ja ho saps, oi, que si et deixem comentaris és perquè estimem tots els gats i ànecs del món? Muac!

Jordi Canal ha dit...

Moltes felicitats Anna M.!!!!
Una abraçada,

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, Anna Maria. Tres anys d'un bloc vols dir molts esforços, molts sacrificis i molta feina no sempre reconeguda.
En el teu cas el treball és fantàstic i val la pena.
Gràcies per ser-hi. Cap els sis!
Jordi Cervera

Jordi Canals ha dit...

Moltes felicitats, Anna Maria. Bona feina!

Gemma ha dit...

Moltes felicitats!!

Unknown ha dit...

Felicitats, Teta!!

I gràcies per fer-nos gaudir amb els teus comentaris! Hem descobert tot un món!!

Una abraçada i endavant!!

úrsula ha dit...

felicitats i gràcies pel teu activisme negrot i perles teves recomanacions!!!

Mireia Mora ha dit...

Moltes felicitats negres i misterioses!!! Endavant les atxes, ma! I que siguin molts anys més. :)

Manel Aljama ha dit...

Sembla que m'havia oblidat de tu. NO! simplement sóc víctima dels pitxors lladres: els lladres de temps. Qui fos gat, ells tenen un altre temps i una altra mesura...
Felicitats i endavant!