Harlem Nocturne

dimecres, 16 de setembre del 2009

MÉS NOTÍCIES

Avui, benvolguts seguidors del bloc negre, parlarem de Henning Mankell i del nostre admirat i estimat Kurt Wallander.
Després de deu anys, l'autor suec trenca la seva promesa de no escriure una novel·la número 10 de Wallander i publica "L'home intranquil" (Den orolige mannen). Assegura que serà la darrera, perquè, al llarg de les seves quasi 600 pàgines, queda clar que Wallander és ja un home gran.
Els privilegiats lectors suecs ja la tenen. Nosaltres, per desgràcia, sembla que encara haurem d'esperar-nos un mes o dos.
Les males llengües afirmen que la decisió de reviure el policia d'Escània es basa en el desig de competir amb l'èxit sense precedents de Stieg Larsson. No m'acaba de convèncer l'afirmació, atès que l'altre pobre ja és mort, però tant se val.
L'important és que els addictes a en Kurt (entre els quals m'hi compto en cos i ànima), podrem gaudir un cop més (encara que sigui l'últim) de la seva companyia.

Fins aviat, amics negrots.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bé, esperarem!
De fet hi va haver un moment que es deia queen Kurt ho deixaria però la seva filla Linda seguiria... sembla que no. Després es va dir que encetava una sèrie d'unajutgessa,jo vaig pensar que era la del Xinès, però no ho sé... Ja veurem.
No és negra però feu visites a les seves novel·les africanes!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Ja, tinc una cua de llibres importants, Àngels. Ara he descansat una mica de negror i estic llegint "Amb ulls americans", de la Carme Riera.
Estic rient com una boja.
Petons.