Harlem Nocturne

dimarts, 18 de gener del 2011

Programa de la BCNegra 2011

Benvolguts negrots,
Per fi podem comptar amb el Programa de la BCNegra 2011. Enguany, el guanyador del VI Premi Pepe Carvalho serà el nostre amic Andreu Martín, que recollirà el guardó el dijous 3 de febrer al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona (19 hores).


D'altra banda, podreu veure que en aquesta edició hi ha una forta presència de la figura del detectiu Pepe Carvalho, sorgit de la ploma de l'estimat Manuel Vázquez Montalbán, que inclou un cicle de cinema intitulat PEPE CARVALHO, EL NOI DE LA PEL•LÍCULA.



Per descomptat, no heu de patir, que jo us aniré fent cròniques de tots els actes als quals acudeixi. De moment, he previst no faltar a la Taula rodona del dia 3 de febrer, on es parlarà de la Collita Catalana de 2010, amb la presència de Jaume Benavente, Daniel Hernández, Àlex Martín Escribà, Jordi Pijoan-López i Teresa Solana (Modera: Sebastià Bennassar). Això serà a les 16 h, al Palau de la Virreina (La Rambla, 99).


 

D'altra banda, també m'interessa no perdre'm, per raons òbvies, la trobada intitulada PER QUÈ ES MATA TANT A SUÈCIA, que crec entendre (no està del tot ben especificat en el programa, però ho esbrinaré) que és el dia 4 de febrer a les 16 hores a La Capella (Carrer de l’Hospital, 56).


En fi, les activitats s'han multiplicat i són molt atractives. De mica en mica, en parlarem amb detall.
Mentrestant, fins aviat, negrots (i ara mateix també una mica groguencs). 

5 comentaris:

Jordi Canals ha dit...

Enhorabona a Andreu Martin!

Yves ha dit...

Bona setmana negra!!!

Maria ha dit...

M'he quedat enganxada a aquesta "Gastronomia en negre: menús i còctels de novel•la negra". Que vagi de gust!

Unknown ha dit...

Gràcies per informar-nos! N'estarem pendents!!

2n ESO INS Lluís Companys ha dit...

Jo voldria assistir al del 4 de febrer, a veure perquè carai es mata tan a Suècia... sort que en tenim del Wallander!