Harlem Nocturne

divendres, 15 de gener del 2010

BCNegra 2010, una notícia


Estimats negrots:
Escric aquesta breu nota, que segurament tindrà continuïtat en els pròxims dies, per anunciar un esdeveniment que s'ha de produir a Barcelona al mes de febrer.
Es tracta de la trobada de novel·la negra BCNegra 2010 (incloc l'enllaç de la pàgina oficial). Veureu que fins el proper dia 22 de gener no tindrem al complet el programa, però em sembla, per altres consultes que he fet a la xarxa, que l'escriptora sueca Asa Larsson i l'americà John Connelly, pare literari de l'investigador Charlie Parker, hi seran presents. Segurament hi haurà més escriptors, però en aquest moment, colgada d'altra feina, aquestes dades són les úniques que us puc avançar.
Encara no sé si hi podré assistir ni tampoc el lloc on ho celebren. Tanmateix, negrots, us demano que tots plegats ens mantinguem alerta per tal d'intercanviar informació. Estaria bé fer alguna incursió en els actes que s'organitzin.
Ah, per cert, que el meu amic del fèisbuc Jordi Cervera Nogués, periodista i escriptor (i al qual vergonyosament li dec un comentari del seu darrer llibre La mort a sis vint-i-cinc) ha estat triat per escriure una mena de serial negre a Twiter. Pot resultar força interessant.
Gràcies, amics negrots.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ho seguirem que pot ser molt interessant...per cert..no sé si sabeu que el 19 de gener surt publicat el segon titul traduït (català i castellà) de l'Asa Larsson...Si vas recollint més informació ja ens jo faràs saber. gràcies Anna...

Anna Maria Villalonga ha dit...

I tant. Estaré alerta per continuar avisant. I gràcies per la teva notícia, Pep.