Harlem Nocturne

dissabte, 2 de gener del 2010

Any nou: que m'estic curant?

Ai, que m'estic preocupant. Avui he anat a Abacus per continuar amb la meva tasca de reina d'Orient i per primera vegada en un període de temps que no sóc capaç de quantificar, la compulsió no ha sorgit. He voltat per tota la botiga, he passejat sense pressa, he comprat 3 llibres per a sengles membres de la meva família. Res. He mirat expositors, he remenat lleixes, he fet cua per demanar informació. Res. He regirat exemplares en català i castellà, he visitat fins i tot les prestatgeries de novel·la juvenil. Res.
M'estaré tornant una altra persona? El canvi d'any m'haurà afectat fins a tal punt? Serà l'edat? El seny? Algun estrany ésser que s'ha apoderat de mi?

No ho voldria pas. Estic disposada a lluitar al màxim per tal que la compulsió torni! Torna compulsió literària, negrota i de tots els colors!

No em quedarà més remei que visitar llibreries sense demora. A veure (això espero) que només hagi estat una falsa alarma.

7 comentaris:

Aurèlia Pessarrodona ha dit...

Potser és que, senzillament, no hi havia res prou interessant. A mi em sol passar.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Hahahaha. Gràcies, Aurèlia. serà això, juntament amb el fet que ja tinc tanta cosa fent cua que no és tan fàcil trobar novetats.
Buf! Menys mal, ja m'estic calmant una mica. Ja van sorgint explicacions racionals.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Vols dir que es cura això de les llibreries, els llibres i els papers?

antoine marti ha dit...

Doncs la novel.la autobiografica de Jack London, em sembla que es diu "El camino" que mai havia estat traduïda al castellà fa bona fila. Tal vegada ja la coneixes i podries dir que tal ????

Anna Maria Villalonga ha dit...

Doncs no la conec, Antoine, però estic segura que està bé.
Jo Mateix, amic, mai no passa la compulsió llibresca. Això d'avui ha estat un estrany parèntesi.
I que no passi mai!
Gràcies a tots dos per la visita.

Unknown ha dit...

Jo també soc un perill amb la compulsió llibresca..ufff..i de moment aquest any 2010 em sembla que encara continua..he.he.he...Anna, ja t'aniré fent 5 cèntims d'aquells llibres que et vaig dir i que no coneixies...De moment el "Puertas Abiertas" de l'Ian Rankin força, força bé..novel.la negra posada a Edimburg i Escòcia, el que ja ho fa prou atractiu.

Anna Maria Villalonga ha dit...

I tant. Escòcia m'encanta. Sí, sisplau, fes-me'n cinc cèntims.