Harlem Nocturne

divendres, 9 de març del 2012

Teresa Solana a la televisió de València

Amb una mica de retard (aquesta Teresa de vegades peca de modesta i no me n'havia dit res), us passo una entrevista que li van fer a la televisió valenciana  just abans de la BCNegra. Tot i que, per tant, té unes setmanes, continua igual de vigent.
Una abraçada, negrots.  




2 comentaris:

ALÍCIA MARSILLACH ha dit...

M'ha agradat molt. Avui he dinat a un lloc ideal: la Llibreria Bernat, al carrer Buenos Aires-Borrell. Per 10€ cadascuna, la meva amiga Tere i jo hem pres: de 1er, ella, una combinació de verdures, i jo una sopa amb trocets de carbassa i pastanaga. De 2on totes dues hem triat una hamburguesa sobre un niu de patates,amb un toc d'herbes. De postres, tarta de llimona. Tot molt ben presentat i deliciós.
La mestressa, va en cadira de rodes, pel que el local té un accés perfecte, ens ha dit que tenen un club de lectura el primer dimecres de cada mes i també fan sessions de conversa en anglès. Tot això gairebé al costat de casa meva!
Es poden fer reunions, aixi que, si ens volem trobar algun dia, és un lloc perfecte.

Anònim ha dit...

Guia per a nenes que van soles a Salamanca:
Anna Maria, Teresa, filletes meves, escolteu bé: si be un home i us vol donar un caramel, la resposta és no. Si us vol convidar a una coca cola, la resposta és no. I més encara: si un homenot us vol convidar al cine, la resposta és (en castellà, és clar): "¡bandidu, sinvergüensa, mal hombre! Tenemus un amigo que es guàrdia y lo vamos a llamar y le llevará a la carsel! Apa. amb això ja esteu segures. Un petó i bon viatge a les dues!
Agustí