Harlem Nocturne

dilluns, 1 d’agost del 2011

Petit avançament gràfic: la novel·la negra dels Juliols a BTV

Alguns de vosaltres ja sabeu que, en el transcurs dels Juliols de novel·la negra a la UB, van venir a filmar-nos les càmeres de BTV. Va ser  per a un programa que, segons ens van explicar, tracta de les llengües estrangeres i les seves activitats a la ciutat. Com que l'organitzadora del curs era la professora de suec a la UB, Yvonne Ruz, i, endemés, el tema anava de les autores del gènere a tot Europa, als de la tele els va semblar interessant. A més, Yvonne Ruz ja hi havia participat en una altra ocasió, quan va organitzar l'hivern passat unes Jornades de novel·la negra sueca a la mateixa facultat.
El cas és que, com que som a l'agost, el programa s'atura. I, per tant, no ens podreu veure en antena fins el setembre. La cosa ja no serà tan actual, val a dir. És per això que avui, quan comença el mes estiuenc per antonomàsia, he pensat que estaria bé mostrar-vos un petit tastet gràfic de la filmació. 
BTV va fer una entrevista a Yvonne (en suec) i una altra a mi (en català). I va filmar una part important de la meva conferència. Jo no sé si  m'atreviré a mirar-me quan arribi el moment, però prometo anunciar-vos-ho com us mereixeu.
Fins aleshores, bona nit, negrots.   






10 comentaris:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Espero que quan arribi el moment jo ho pugui veure des d’aquí. Tinc unes ganes de veure-ho!!!
Quan a les fotos, hahaha, quina gràcia les teves. A la primera sembla que estiguis assajant per una coreografia (braç amunt, espatlles avall, força, gràcia, i un dos tres, amunt!), a l’última sembles una nena vergonyosa. Hahaha, que bo. Petonets!

Anna Maria Villalonga ha dit...

hahhahaha. Sí, és cert. A la segona semblo una nena vergonyosa. Hahahahha.
Espero que sí, que per Internet ho puguis veure.

Hele la Sabatera ha dit...

Que bé !!! em farà molta il.lusió veure el video, segur que serà força interessant besets

Yves ha dit...

Ja ens avisaràs!!!

Judit Bergadà ha dit...

ja tinc ganes de veure-ho!

Alícia Marsillach ha dit...

I jo també.

Duc Engrescador ha dit...

Hagués estat molt més divertit que t'entrevistessin a tu en suec i a l'Yvonne en català. De tota manera, esperem amb interès l'emissió del programa al setembre.

Gemma ha dit...

Ja estic esperant el programa. Serà molt interessant de vuere. Petons a tots.

Elies ha dit...

Quina il·lusió!

Unknown ha dit...

Hola!
La meva jove treballa els caps de setmana a la BTV com a correctora. Ja li demanaré que m'ho gravi perquè jo des de casa no veig aquest canal!
Petonets!