Harlem Nocturne

dimecres, 14 de gener de 2015

BCNegra 2015: el programa


Com us vaig prometre, aquí teniu enllaçat el Programa de la BCNegra 2015. Molt engrescador. Jo espero poder assistir al major nombre d'esdeveniments possible, però tot seguit us detallo l'acte on hi participo directament i on podré parlar de la meva novel·la La dona de gris.
 
Ens hi veiem, negrots!

Quan el crim esdevé psicològic

Dijous 5 de febrer – 16 h
Auditori del Conservatori del Liceu. C. Nou de la Rambla, 88
Taula rodona
Hi ha crims brutals, com ara el més execrable de tots: aquell que s’exerceix des de la violència masclista. Però de vegades els crims són més subtils i els criminals ataquen les seves víctimes utilitzant les armes de la psicologia. En aquests casos, les novel•les s’allunyen de l’acció i de la descripció realista i s’endinsen en un camp en què un veí o una amiga poden constituir una amenaça seriosa. Parlarem sobre aquestes novel•les que ens omplen d’incertesa amb tres autors que coneixen bé els mecanismes de la intriga psicològica.
Aquesta conversa disposarà de servei de traducció simultània.
Participants: 
Christopher Carlsson, escriptor; Charlotte Link, escriptora, i Anna Maria Villalonga, escriptora, filòloga i crítica de cinema
Moderadors: 
Toni Marín
 
 
 
 

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies per la informació, Anna! M'ho miraré amb atenció. Per horaris i altres circumstàncies no crec que pugui acostar-me. Desitjo que vagi molt i molt bé!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Que us ho passeu molt bé!