Harlem Nocturne

divendres, 5 de desembre del 2014

40 novel·les es presenten al VI Premi Crims de Tinta






40 novel·les s'han presentat al VI Premi Crims de Tinta de novel·la negra escrita en català. El premi serà lliurat el 29 de gener en l'acte inaugural de la BCNegra 2015.  


No ens enganyem, negrots. 40 títols són moltíssims. No puc amagar que estic contenta. Qui es pensava que exageràvem quan parlàvem del bon estat de salut del gènere en català?

Ara la pilota és al vostre terrat. No només hem d'escriure, divulgar, estudiar i tenir premis i festivals en marxa. També hem d'apostar per la lectura dels nostres autors. I això ho hem de fer tots nosaltres, en la nostra condició de lectors.

Au, que ningú no s'escaquegi. A llegir s'ha dit. Endavant les atxes, negrots!

2 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Que es presentin quaranta originals és una molt bona notícia, òbviament. I especialment bona si tens en compte que al jurat hi ha un membre dels Mossos d'Esquadra (els que paguen), cosa que més aviat fa venir ganes d'escriure sobre persones que han perdut un ull en una mani que protesta per la retallada dels serveis socials a Catalunya. Tinc moltes ganes de veure qui premien.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

D'acord amb el teu comentari. Tot plegat està molt bé i fa iŀlusió, però sense lectors res no serveix de gaire. Es necessiten lectors per damunt de tot!!!