Harlem Nocturne

divendres, 7 de febrer del 2014

Elles també maten i jo mateixa a TV3, negrots!


NEGROTS, SI VOLEU VEURE LA TERTÚLIA DEL DIA 5 DE FEBRER ALS MATINS DE TV3 SOBRE NOVEL·LA NEGRA, NOMÉS HEU DE PITJAR L'ENLLAÇ QUE TENIU AQUÍ SOTA. ESPERO QUE US AGRADI. I HEM PARLAT D'ELLES TAMBÉ MATEN.

TERTÚLIA NOVEL·LA NEGRA A TV3


6 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Carai, nena, jo també vull sortir als matins de TV3. Els vaig enviar el disc i ni cas, bé, com a tot arreu, no tenen temps d'escoltar-se un disc d'algú que no coneixen. Ja me la miraré, enhorabona

Anònim ha dit...

Això passa quan s'està CRESTAOLA!!!!

Felicitats!

IO

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

No el puc veure! Em diuen que el vídeo no està disponible. Provaré més tard.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ara sí m'hi han deixat accedir!
Tu, inteŀligent com sempre, però m'hauria agradat que et deixessin parlar més. Sobretot quan anaves a reivindicar la narrativa breu, han passat a una altra cosa. M'ha molestat. Culpa seva perquè la Potato sempre parla bé.
Sigui com sigui, és molt bo que t'hagin convidat.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Estimada Potato, a la tele tot va molt de pressa. No t'has de molestar, encara bo tot el que he pogut dir. La cosa és poder fer visible el projecte i el llibre. Aquest programa el veu força gent i, a més, no és fàcil anar-hi. Per tant, ens podem donar per molt satisfets tots els implicats.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Sí, sí, ja sé com van els programes de televisió. Per això en Noam Chomsky els odia, perquè tot va de pressa i no hi ha temps d'elaborar gaire. No ho deia per aquest programa en particular, només que, bé, et volia sentir més estona parlant de la narrativa breu! Mai no en tinc prou de Potato.