Harlem Nocturne

dilluns, 13 de gener del 2014

Ja el tenim aquí: Programa de la BCNegra 2014



Bé, negrots. Ja tenim aquí, com us vaig prometre, el programa de la BCNegra 2014. Us recomano que us el mireu amb tot detall, perquè hi ha un munt de coses interessants. Jo aniré a tot el que pugui i després confegiré les meves cròniques, que enguany també publicaré al Portal Digital de Cultura Núvol.
 
Dit això, us copio per tal que ho tingueu a mà el dia de la meva intervenció com a moderadora, que serà a La Capella en la taula d'autors catalans. No se us acudeixi faltar, que us posaré a la llista NEGRA.
 
Fins aviat!
 
 

 
 
Dimarts 4 de febrer – 16 h
 
La Capella. C. de l’Hospital, 56

 
Catalunya, terra de crims

 
Ningú no discuteix la supremacia de Barcelona en la narrativa negrocriminal, tant pel que fa a autors, com a personatges i a novetats anuals. Però una de les característiques de la novel·la negra en català és que no és únicament urbana i, per tant, no es limita a la ciutat. Existeix Barcelona, igual que Bilbao, Sevilla, Las Palmas o Madrid, però, pel que fa a la novel·la negra, existeix d’una manera potent Catalunya, com a territori i com a paisatge. A Catalunya, literàriament, no només es mata a ciutat.


 
Participants: Quim Aranda, escriptor i periodista; Sebastià Jovani, novel·lista, poeta i assagista; Marc Moreno escriptor, editor i periodista, i Carolina Solé, escriptora

Moderadora: Anna Maria Villalonga, professora de la Universitat de Barcelona.
 
 

 

 

3 comentaris:

Jordi Canals ha dit...

Gràcies per la informació

Unknown ha dit...

Aquesta vegada em tindràs de posar a la llista negra, però segur que seguiré totes les teves cròniques. Tot el programa és molt atractiu.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Quin programa més xulo!