Harlem Nocturne

dimarts, 21 de gener del 2014

Elles també maten: més repercusions


Benvolguts negrots,

Com sabeu, dies enrere vaig escriure un post amb la finalitat d'anar recollint totes les entrevistes, articles, ressenyes, cròniques, notícies, etc. sobre Elles també maten, l'antologia de 13 autores catalanes de Llibres del Delicte, que vaig tenir l'honor de coordinar i on també hi ha un relat meuAquesta és l'entrada i hi podreu
trobar molta informació.
Tanmateix, crec que s'imposa crear un nou post més actual per poder-hi col·locar les novetats que van sorgint. Si no, tot plegat va quedant molt enrere. A més, darrerament la cosa no para. Hi ha molt moviment. Com que s'acosten el festivals Tiana Negra i BCNegra, la negror
envaeix tot l'entorn.
Per tant, inaugurem aquest nou post.
Us deixo de moment la recomanació de la publicació Tot Cerdanyola, on l'Olívia Pascual, de la Llibreria L'Aranya, parla del llibre. Si premeu dues vegades la imatge, es farà més gran i ho podreu llegir.   
 

 
I si premeu aquí  se us obrirà l'enllaç amb els Matins de TV3, on avui, dia 21, Martí Gironell també ha recomanat el nostre llibre. Les dones assassines estem ON FIRE, negrots. I que duri!
 


 
Ahir dia 22, la Maria Carme Roca, una de les assassines, i jo mateixa, vam anar a Tiana. Allà vam passar una tarda fantàstica amb la gent de TV3, que ens va filmar per al TN Vespre. Vam parlar del Festival i, sobretot, del nostre llibre. I ens vam divertir molt, malgrat el fred i la pluja.  Acompanyades de l'editor de Llibres del Delicte, Marc Moreno, vam passar una tarda boníssima i vam tenir l'oportunitat de fer una mica d'actrius. Poca broma. Tot seguit us deixo l'enllaç per tal que pugueu visionar el petit espai televisiu, que en hora de màxima audiència va ser tot un èxit. 
 
 
 
 
 
 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu de moda! Sortiu a la radio, a la premsa i a la televisió...ara, el llibre s'ho val, i vosaltres tretze, també!
Gràcies per l'enllaç, Anna, i bona negror, ai perdó, bona nit!
Tura

Jordi Canals ha dit...

Enhorabona!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Això és no parar; em sembla que cada dia hi ha alguna cosa nova sobre el llibre. Fantàstic!!! Enhorabona!!! Endavant!!!
Per cert, al primer enllaç, "Aquesta és l'entrada", no m'hi deixen accedir.

Anònim ha dit...

Em faltava veure la part de "Els Matins" de TV3. Aquest llibre s'obre pas per tot arreu. Us ho merexeu i me n'alegro moltíssim.
Una abraçada.
Àngels

Anònim ha dit...

"mereixeu"