Harlem Nocturne

dissabte, 18 de gener del 2014

El bloc i la meva tasca negra en un article al Diari ARA





Com manifestava Jaume Fuster, De mica en mica s'omple la pica. Això vol dir que la constància en l'estudi, la difusió i la defensa del gènere i de la novel·la negra en català en particular va tenint cada cop més ressò. Fet i fet, aquesta era la idea. Per això lluitem.
Avui ha sortit al Diari Ara una entrevista que em van fer fa poc. Estic contenta perquè som a les portes del Festival Tiana Negra, la BCNegra arribarà justament després i també  la nostra Associació, EN NEGRE, començarà a publicitar les activitats que tenim pensades. Per tant, l'article en un diari tan llegit és una bona manera de començar a fer-nos -tots plegats- cada cop més visibles.
D'altra banda, estic molt contenta que s'esmentin els meus llibres (Les veus del crim i l'antologia Elles també maten) i que aquest bloc vagi essent cada cop més conegut. No ens enganyem: hi esmerço moltes hores i molt d'esforç. Fa molta il·lusió que això se sàpiga. 
Total, que el periodista va i etziba, sense cap mena de remordiments, que sóc "la dama negra de la literatura criminal catalana". No sé com se li ha acudit, però "ser la dama negra" d'alguna cosa, m'encanta.
Aquí us deixo l'enllaç i un pantallasso. I gràcies per ser sempre amb mi, negrots. 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Et mereixes tot això i més, amb els esforços que hi dediques. I el terme "dama negra" m'ha semblat brillant i molt adequat.
Una abraçada
Àngels Freixa

Anna Maria Villalonga ha dit...

Mil gràcies, estimada! Sense vosaltres, res!

Maurici ha dit...

L'enhorabona! En aquest país som tan o més negrots que qualsevol altre!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Chapeau, Dama Negra!!!
Demà ho llegiré (ja t'he explicat el que ha passat al Facebook).
Potser en Ramon Esterri haurà de fer un altre dibuix de la nostra Activista Literaria. Ja la tenim de Sant Jordi, ara en cal un de Dama Negra. Has llegit això Ramon Esterri?