Harlem Nocturne

dimarts, 15 de gener del 2013

Una bonica sorpresa per a "A l'ombra del crim"



Avui, amb els meus companys de l'Associació de Relataires en Català (ARC), hem estrenat un nou Butlletí. El seu nom: ARC A L'ATAC. Dic "hem" perquè formo part de l'Associació i m'hi sento molt integrada, però jo no en sabia res del Butlletí. Malauradament, no puc participar tant com voldria en les tasques i activitats que l'Associació engega i duu a terme.  
Els relataires som com una gran família. Els meus companys es distingeixen per la seva generositat. Un grup de lletraferits amicals, pencaires i entranyables entre els quals he trobat persones que m'estimo moltíssim.
Doncs bé, en obrir el Butlletí per veure com havia quedat, m'he trobat amb la sorpresa que a la Secció de blocs hi destacaven "A l'ombra del crim". En el primer número! No m'ho podia creure. Ho han dut d'amagatotis. Em sento extraordinàriament afalagada i agraïda. I he pensat que el fet es mereixia ràpidament una entrada com cal. Mil gràcies, amics.
Sou uns cracks! 
  

6 comentaris:

ALICIA MARSILLACH ha dit...

Me n'al-legro molt.

Anònim ha dit...

Jo també me'n alegro, et mereixes això i més, gràcies per tot Anna!
Tura

Anònim ha dit...

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Quina il.lusió, com me n'alegro Anna !Felicitats !!

Jordi Canals ha dit...

Enhorabona Anna!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Enhorabona!!!
Me n’acabo d’assabentar; ja saps que feia dies que no estava per a res més que la feina. M’imagino la sorpresa quan ho vas veure. I que en tinguis moltes més d’aquestes!
Visca A l’onbra del crim! Visca l’ARC!