Harlem Nocturne

dimarts, 26 de juliol del 2016

Presentació del Festival de novel·la negra Cubelles Noir 2016




Aquest migdia ha tingut lloc la roda de premsa de presentació, a la Fàbrica Moritz de Barcelona, del Festival de novel·la negra Cubelles Noir 2016, amb una molt bona assistència de públic. Xavier Borrell com a director, personalitats de l'Ajuntament de Cubelles, l'escriptor José Vaccaro i els autodenominats lectors (però que són molt més, són dues autèntiques ànimes negres) Charo González Herrera i Agustí Argimon han estat els encarregats de fer-nos arribar el projecte. El Festival se celebrarà a Cubelles els dies 19, 20 i 21 del pròxim mes d'agost i té un programa que pinta molt interessant.

Charo González i Agustí Argimon han indicat les nominades al premi de novel·la negra (un en català i un en castellà) que s'atorgarà durant el Festival. Dic nominades perquè el Festival, amb la voluntat de visibilitzar la novel·la negra feta per dones, ha decidit només incloure dones entre les nominades, totes elles per les obres que van publicar el 2015. 

En català són Margarida Aritzeta (L'amant xinès), Esperança Camps (La cara B), Elena Torres Girbau (La puta d'oros) i Montse Sanjuan (El misteri del bressol buit).

En castellà: Susana Hernández (Cuentas pendientes), Graziella Moreno (Juegos de maldad), Dolores Redondo (Ofrenda a la tormenta) i Berna González Harbour (Los ciervos llegan sin avisar).

Us deixo amb algunes fotos de l'acte, on hi apareixen algunes de les nominades. I ara ja només ens resta esperar que arribi el dia, que ens ve molt de gust.

Fins aleshores, felices lectures, negrots.




1 comentari:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Moltes gràcies per la crònica!
I la meva enhorabona a les escriptores nominades!