Harlem Nocturne

dimecres, 16 de setembre del 2015

Les "Noves dames del crim" ja tiren milles





Tal com us vaig anunciar en aquest post (llegir aquí), ha arribat setembre i ja tenim entre nosaltres la segona antologia de relats de dones que he tingut l'honor i la felicitat de coordinar: Noves dames del crim, publicada per Llibres del Delicte. La presentació en societat es va fer el passat dilluns dia 7 en el marc de la Setmana del Llibre en Català, amb l'assistència de 9 de les autores més jo mateixa. Les tres que faltaven (Isabel-Clara Simó, Rosa Ribas i Elisenda Roca) no van poder venir per raons de pes.

Si us fixeu en la foto de més amunt, d'esquerra a dreta, som: Antònia Carré-Pons, Blanca Busquets, Montse Sanjuan, Isabel Franc, Anna Maria Villalonga, Gemma Pasqual-Escrivà, Anna Moner, Sílvia Romero, Raquel Picolo i Roser Cabré-Verdiell.

L'acte de presentació va ser una passada, pleníssim de gent entregada i feliç que es va divertir molt amb nosaltres. Humor, bones vibracions, alegria de matar per totes bandes. També vam tenir la il·lusió que aquest cop no va faltar el nostre editor, Marc Moreno, que per motius de salut no va poder assistir a la presentació de la primera antologia, Elles també maten.    




Aquí ens teniu obrint l'acte. Ell de rosa i jo de blau, com manen els cànons.  
 
Com que ens van fer tantíssimes fotos, us deixo l'enllaç de la nostra pàgina de facebook (prémer aquí), on hi podreu trobar tota la informació al voltant del llibre.
 
Hi penjarem qualsevol esdeveniment, novetat, foto, ressenya o comentari que es produeixi. Per tant, amb aquest enllaç podreu estar al dia de totes les notícies relacionades amb aquestes noves dames que han arribat per quedar-se i continuar matant.
 
Estem molt contents de la rebuda inicial del volum i de les primeres ressenyes. Una passada, de veritat.  Moltíssimes gràcies a tots!

 
 
 
 

5 comentaris:

Jordi Canals ha dit...

Enhorabona per tan bona feina!

Anònim ha dit...

Felicitats per la bona acollida. De moment estic a mig camí i m'ho passo molt bé.

Àngels

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies, Jordi i Àngels!
Espero que en gaudiu.

Unknown ha dit...

Em va saber greu no poder-hi ser. Enhorabona i molta sort amb aquesta nova novel·la!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

En Marc de rosa i tu de blau, com ha de ser, sí senyors. A mi no m'agrada dur roba rosa, però trobo que als homes guapots com en Marc els queda molt bé.
I després d'aquesta introducció superficial...
ENDAVANT AMB "LES NOVES DAMES DEL CRIM"!!!!!