Harlem Nocturne

divendres, 5 de setembre del 2014

Lee Child: VIII Premi RBA de novel·la negra





Lee Child, pseudònim de Jim Grant, és l'autor (americà) que es va alçar ahir amb el VIII Premi RBA de novel·la negra. Sembla que el títol de la novel·la serà Personal i es publicarà a finals del mes d'octubre.  
 
La festassa de lliurament va ser com d'habitud: plena d'autoritats, de gent, de bona teca i bon beure... i sense la presència, en aquesta ocasió, del guanyador!
 
Home, el tio va quedar un pèl malament, diria jo. Era a Nova York i al matí es va comunicar amb els periodistes per videoconferència. Al vespre, ni això. Va enviar una missatgera en nom seu i punt. Doncs que em perdoni, però si no és capaç de travessar l'Atlàntic (avui en dia, que això es fa com qui va a la cantonada de casa a comprar el pa) per venir a recollir el substanciós premi (125.000 euros de l'ala), que s'ho faci mirar.
 
En qualsevol cas, l'important és que vam gaudir moltíssim de l'acte. Ens vam trobar els negrots de sempre, que Déu n'hi do. Un grup que ens ho passem la mar de bé i que no necessitem glamur ni res que s'hi assembli. Tots junts i rient, ja en tenim ben bé prou.  
 
Feliç divendres, negrots.
 
 
  
 
 
 
 
 

7 comentaris:

Montse ha dit...

Doncs esteu tots guapíssims!!!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies!
Hahaha. Una mica suats, això sí!

Jordi Canals ha dit...

Quina festasa!

Unknown ha dit...

Macos tots! Feliç divendres, Anna Maria.

Mucho Más Que Un Libro ha dit...

Ens hauria agradat estar-hi. Esteu tots molt bé!!!

Unknown ha dit...

Hi ereu tots menys ell...això se'n diu mala educació!Esteu molt guapos!
Una abraçada, Anna!

Unknown ha dit...

Felicitats al guanyador!