Harlem Nocturne

dimarts, 7 d’abril del 2015

"La dona de gris" nominada a millor novel·la negra en català al Festival València Negra 2015



 
 
De vegades a la vida és com si algú et toqués amb una vareta màgica, de la mateixa manera que de vegades és al contrari. Ara estic molt contenta per una notícia que mai no m'hauria esperat. M'han fet FINALISTA DEL FESTIVAL VALÈNCIA NEGRA, a la millor novel·la en català. Només això, sense pensar en guanyar, ja és un regal increïble.  La veritat és que ara mateix no sé què dir ni per on tirar, però estic contentíssima. Ser FINALISTA ja és guanyar.
 
Sens dubte, dedico la nominació, aquesta gran alegria, al Marc Moreno, l'editor de Llibres del Delicte. Ell sí que s'ho mereix. Perquè treu forces de l'adversitat, perquè hi posa pit i collons.  
 
Si algú de vosaltres em vol votar, ho pot fer. Aquí us deixo l'enllaç. Sense cap compromís, només si us ha agradat la novel·la.
 
 
 
 
Gràcies a tothom!
 
 
 
 

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No necessites vareta màgica, perquè la màgia la fas i la poses tu i tots els reconeixements te'ls mereixes. Me n'alegro moltíssim i et felicito amb tot el cor. El meu vot per a tu.
Una forta abraçada.

Àngels

Jordi Canals ha dit...

Enhorabona! Jo també et votaré. Una abraçada!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies, Jordi.

Àngels, ara m'has emocionat.

Un petó ben fort.

Jofre Pervez ha dit...

Ja tens el meu vot. Ara també et dono la meva més sentida felicitació. No calen paraules,només l'enhorabona des d'aquest mateix moment, per tota la tasca que portes a terme, per el teu talent i per el teu entusiasme.
Una abraçada!

David Gómez Hidalgo ha dit...

No m'estranya La dona gris és una de les millors novel.les que vaig llegir el passat any i et recordo que la vaig posar al meu TOP de l'any.
M'alegro molt per tu i ja he votat per tu, tot i que en Sebastià també va fer una molt bona novel.la.

EN CLAU DE NEGRE ha dit...

Arribo tard a casa, esgotada. Em connecto per primera vegada al Fb i em rep amb aquesta gran notícia. Enhorabona, Anna Maria. Ets gran i fas coses grans. N'has de rebre molt més perquè és una petita part del que tu ens dónes cada dia.

Una abraçada, Mestra!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Neus, David, Raquel.
Moltes grácies per les paraules que em dediqueu a mi i a la novel.la.
Estic molt contenta, de veritat.

Anònim ha dit...

Jo també et votaré amb molt de gust. Estic molt contenta per tu. Felicitats i una abraçada.


Marta Valls

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Contentíssima amb aquesta notícia, Potato!!! Tant La dona de gris com tu us ho mereixeu, i molt i molt i molt més, i és cert que a en Marc Moreno també se l’ha de felicitar per la part que li toca. Així que una gran enhorabona a la meva Potatito estimada, negrota sense rival i fabulosa escriptora –estic feliç com una perdis, que tu diries- i una gran enhorabona a en Marc Moreno que és un editor que val un imperi. Una abraçada d’aquestes que deixen sense alè!
Ah, ja t'he votat -of course!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Gràcies, Marta!
Gràcies, Potato. T'estimo tant!