Harlem Nocturne

divendres, 27 de febrer del 2015

Eixample Negre: Barcelona no descansa mai





Negrots, la gran ciutat mai no descansa. La negror s'estén per tot arreu. Els pròxims mesos de març i abril continuaran essent ben foscos a Barcelona. Tant, que ni els coloms no s'ho volen perdre.
 
Em complau anunciar-vos el Cicle de xerrades al voltant del gènere negre a l'Eixample (Eixample Negre 2015) que, sota els auspicis de la Xarxa de Biblioteques d'aquest districte, s'ocuparan  de la presència del barri en la narrativa negra barcelonina.
 
El cicle compta amb autors que tenen novel·les ubicades en les diferents zones de l'Eixample: Empar Fernández, Susana Hernández, Lluís Llort i Cristina Fallarás. I la primera sessió la impartirà una servidora, que introduiré  l'estat de la qüestió i citaré també altres testimonis novel·lescos i altres autors que en algun moment s'han vinculat al barri. 
 
Espero que us interessi i us hi deixeu caure. Els coloms, tal i com us he avançat, ja m'han confirmat  que sí, que ells vindran.
 
 
 
 
    

5 comentaris:

Jordi Canals ha dit...

Us felicito negrots perquè heu sabut organitzar de manera engrescadora per lectors i seguidors, el proper cicle de xerrades al voltant del gènere negre a l’Eixample. Enhorabona ! Desitjo que tot segueixi pel bon camí que fa temps us heu proposat.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Amb tot plegat, Barcelona ja és més negre que el carbó!
Que us ho passeu bé amb els coloms!

Unknown ha dit...

Endavant amb els vostres reptes, un èxit, segur!
Boníssima la foto del colom, com l'has fet?

Anna Maria Villalonga ha dit...

No l'he fet. L'he trobada a Internet. El Sr. Google té de tot.

Unknown ha dit...

Molta sort amb les xerrades! Ben cert que la negror no s'atura!