Harlem Nocturne

dimarts, 2 de maig del 2017

El somriure de Darwin, a La Ciutat invisible











No acostumo a anunciar les presentacions de llibres al blog, perquè no pararia de fer entrades, però aquesta ocasió és per a mi molt especial.

Presentar la novel·la al meu barri, a una llibreria exemple de cooperativisme autogestionari com és La Ciutat invisible, una llibreria històrica, on he assistit a tantes lectures poètiques i altres esdeveniments, que el meu Manel freqüentava i estimava. I on també era estimat. 


Presentar la novel·la arran de la iniciativa de la meva filla, que ha tirat endavant la idea amb tones d'amor, que l'ha fet possible, i amb la col·laboració inestimable del Xapo Ortega (el meu gendre, sí, reivindico el mot per treure'l del prejudici) i de la gent de la llibreria (Irene Jaume: guapa). 

Presentar la novel·la de la mà d'una persona que estimo tant com la Blancallum Vidal, a hores d'ara poeta de renom inqüestionable, que temps enllà vaig tenir d'estudiant a l'aula i que un dia (ho recordes, Blancallum?) va estar a punt (per culpa meva) d'atropellar-me amb una bicicleta. 

No sé si cal dir res més. Em faria molta il·lusió, per tots aquests motius, que la presentació fos un èxit. I perquè aquest dia, ho sé del cert, el Manel serà allà, somrient com en Darwin, amb tots nosaltres.

Vinga, amics tots, i santsencs en especial, que no sigui dit!


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Quant amor en tot això que dius Anna! Serà un dia molt emotiu i especial per a tu.
Una abraçada molt forta!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Sí, segur. La Ciutat invisible és un lloc emblemàtic al barri i a casa. I tothom que està implicat en la presentació ho ha fet amb amor i il·lusió. Gràcies, Àngels.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ja saps, Potatito, que no puc agafar un avió per anar-hi, i també saps que d'estar-me a Barcelona segur que hi assistiria.
És cert que no anuncies al bloc totes les presentacions que fas perquè no acabaries mai; que aquesta apareixi a "A l'ombra del crim" vol dir que, realment, és molt especial. No dubto que el Manel hi serà, amb el seu somriure encisador.
Espero que sigui un autèntic èxit!