Harlem Nocturne

dimecres, 18 de gener del 2017

Sin una palabra, de Linwood Barclay




Aquests dies d'enrere, dies de dolor immens i necessitat de passar l'estona de la llarga nit terrible, he estat llegint aquesta novel·la, de típica intriga anglosaxona, que sense retocar massa podria convertir-se en una pel·lícula.

Una noia adolescent es lleva un matí i a casa seva no hi ha ningú. Els seus pares i el seu germà han desaparegut sense deixar rastre. No apareixen enlloc i la noia no té ni idea de què ha succeït. Passen vint-i-cinc anys i, arran d'un reality show de la televisió, el cas sembla reviure. A partir d'aquí, el marit d'aquella adolescent ens relatarà totes les novetats en primera persona. Assistirem a una història ben travada, en algun moment una mica previsible si ets un lector expert, però que distreu molt i que resulta
prou agradable de llegir.

Es tracta d'un thriller típic, d'aquests que els americans saben lligar tan bé. Era una novel·la que feia molt de temps que jo tenia a la lleixa d'espera. Ara m'ha fet el seu servei. Per cert, que jo no l'havia llegit mai, però es veu que aquest autor és força conegut.

Feliç dia, negrots.




  

1 comentari:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Gràcies. És cert que és molt conegut (si més no a l’Amèrica del Nord), però no he llegit res d’ell. Ara me n’has fet venir ganes.