Harlem Nocturne

divendres, 30 de desembre del 2016

El somriure de Darwin, la meva nova novel·la: ja la tenim aquí





Ja tenim aquí, en llibres reals i físics, la meva nova novel·la, El somriure de Darwin. Estic molt contenta i emocionada, malgrat que no em podia imaginar que arribaria en els moments més durs de la meva vida. Però sé que al meu marit, Manel Mora, que va llegir atentament les primeres versions, va donar la seva opinió i va gaudir molt del text, li fa molta il·lusió des del seu llit de l'hospital, a pesar del patiment. Així que tirem endavant. Tirem endavant amb la vida, enmig del dolor i de l'esgotament, perquè no podem fer cap altra cosa. I  perquè la literatura és un dels nostres millors amics, dels nostres millors aliats, dels nostres millors lenitius. 

El dia 16 de gener ja estarà disponible en llibreries i del dia i del lloc de la presentació ja us n'informaré puntualment.

He creat una pàgina de Facebook on aniré penjant totes les notícies, fotos, ressenyes i trobades referents a la novel·la.
Així quedarà tot recollit en un sol lloc.

 Comença l'aventura, negrots. I també els nervis de saber si El somriure de Darwin és del vostre gust. Espero que així sigui.

Continuem...


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Comença el compte enrere fins al 16, doncs. Felicitats per la nova criatura, Anna, i bon any!

Maria Teresa Galan ha dit...

Felicitats, Anna Maria!! Ja sé què és tenir una criatura i la il·lusió que fa.

Bon Any!! Desitjo que el Manel es recuperi aviat!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Una altra filleta teva (ja saps que per mi les noveŀles són com filletes) que diu "hola" al món. Espero que sigui molt, molt, però que molt ben rebuda pels lectors i trobi moltes llars on viure. Enhorabona, Potato! I un petonet a en Manel.